Carros de Foc guiada i amb esquís o raquetes de neu.

La variant hivernal per a esquiadors consolidats.

La travessa Carros de Foc també te la seva variant pels amants de la neu, ja sigui amb esquís o amb raquetes.

Gaudirem d'unes traces i paisatges idílics i espectaculars: llacs, rius, cascades, colls, cims, boscos, tot innivat o glaçat, i tot en una zona protegida i que conserva "allò" més natural que té el nostre estimat Pirineu.

A més a més, la xarxa de refugis (tots ells excel·lents) ens permet configurar la travessa en funció de la nostra disponibilitat i/o condició física: entre 4 i 9 dies, amb un desnivell acumulat que pot anar dels 5.000 mts. als gairebé 9.500 mts.

En difinitiva, la travessa Carros de Foc és un "must" per a tots els amants dels paratges naturals. I a l'hivern, sense aglomeracions.

T'agrada aquesta proposta?
Contactar ara
4000
Desnivell
(metres)
40.00
Distància
(quilòmetres)
5.00
Temps
(hores)
Fitxa tècnica

El recorregut clàssic es realitza amb 5 dies, que es distribueixen de la següent manera:

Dia 1: Arties - Ref. Ventosa i Calvell

  • +975 / -280 mts.
  • 6h.

Dia 2: Ref. Ventosa i Calvell - Ref. Estany Llong

  • +620 / -850 mts.
  • 7 hores

Dia 3: Ref. Estany Llong - Ref. J.M. Blanc

  • +870 / -500 mts.
  • 9 hores.

Dia 4: Ref. J.M. Blanc - Ref. Amitges.

  • +850 / -850 mts.
  • 6 hores.

Dia 5: Ref. Amitges / Banhs de Tredòs.

  • +400 / -800 mts.
  • 6 hores.
Requisits

La travessa Carros de Foc hivernal, ja sigui amb esquís o amb raquetes, es desenvolupa en un medi on calen un seguit de precaucions i protocols que no ens calen a l'estiu. 

Cal tenir en compte el perill d'allaus, les condicions de la neu, la temperatura, etc. És per això que la dificultat i per tant, l'horari de cada etapa pot variar  d'una sortida a una altra.

Pels esquiadors, cal tenir un viratge en paral·lel a les pistes consolidat, i si pot ser, estar acostumat a esquiar sobre neus no tractades.

Pels qui optin per les raquetes, caldrà tenir en compte que el ritme de marxa pot ser lleugerament més lent que sense elles.

Per a tothom, cal preveure també que segons les condicions, pugui ser necessari la utilització dels grampons i el piolet per a poder progressar en algunes zones.

El guia facilitarà una llista de material imprescindible i recomanable els dies previs a la sortida, ja que aquesta llista pot variar molt en funció de la previsió de la meteorologia i de les condicions de la muntanya.

La Carros de Foc amb esquís representa una fita per tots els esquiadors de muntanya. De febrer fins abril les muntanyes del P.N. d'Aigüestortes ens ofereixen unes pujades i uns descensos idílics que, amb el nivell mínim adequat, no podrem sinó disfrutar fins al darrer gir.
Cal dir també que pels amants de la muntanya hivernal, però que no esquíin, aquesta travessa també és perfectament factible amb raquetes de neu.

Tarifes

A partir de 480€.

El preu podrà variar en funció del num de persones inscrites en l'activitat, sent aquest d'un màxim de 6 persones.

Aquest preu inclou l'assegurança d'accidents i rescat pel temps que duri l'activitat.

Mètodes de pagament

Transferència bancària.

Propostes relacionades