Montserrat. El Bisbe. Route GAM

Escalada

El conglomerat més famós del món al centre de Catalunya

Si busques emocions fortes i superar teves pròpies limitacions, l'escalada és l'activitat perfecta per a tu. A Montserrat, la filosofia de l'escalada és més que un esport; és una dansa elegant amb la roca. No es tracta només de força i potència, sinó també de coordinació, anticipació i concentració mental. A través de la resolució dels reptes que la roca et proposa, el que abans semblava impossible esdevé possible.

Montserrat és un destí d'escalada en conglomerat reconegut internacionalment, a només 50 quilòmetres de Barcelona. Amb milers de vies d'escalada en roca de tots els estils i longituds, hi ha opcions per a tots els nivells. Des de vies completament equipades fins a l'estil tradicional més pur, passant per l'escalada esportiva des de III+ fins a 9a. A més, des de Guies de Montserrat oferim una àmplia gamma d'activitats, des de cursos d'iniciació fins a guiatges i assistència per a escaladors d'un nivell superior.

Catalunya és un veritable paradís per als amants de l'escalada en roca, amb vies llargues de tots els estils en parets extraordinàries com Vilanova de Meià, Terradets i Montrebei. L'escalada esportiva és excel·lent a Siurana, Margalef, Oliana, La Mussara, i també hi ha zones de boulder al Pirineu Oriental, a Savassona, a Sant Joan de Vilatorrada, i moltes altres opcions per triar.

Si vols experimentar la dansa elegant de l'escalada, no dubtis a contactar amb nosaltres. Oferim un servei personalitzat i organitzem tot perquè tu només et preocupis de gaudir de l'escalada.

 

T'agrada aquesta proposta?
Contactar ara