7 d'amor a la Roca Narieda

Escalades a l'Alt Urgell pels matins d'estiu.

La via 7 d'Amor a la Roca Narieda, a l'Alt Urgell, és una via de grau moderat (6b) per a escaladors amb coneixements previs de via llarga i certs recursos en l'escalada artificial, a no ser que poguem escalar 6c+ en lliure.

La qualitat de la roca és molt bona en tota la via, i l'equipament a base de parabolts fa que no sigui una via gens exposada. A més a més, encara podem posar assegurances flotants gairebé sempre que ho necessitem.

És ràpida d'escalar, cosa que fa que sigui ideal per un matí d'estiu, o una tarda d'hivern. L'aproximació és ben curta i a més, el descens en ràpel fa que poguem anar ben lleugers de material.

T'agrada aquesta proposta?
Contactar ara
Fitxa tècnica
  • 200 mts.
  • 6c+ (6b. obl.)

 

Requisits

Per a poder disfrutar d'aquesta via és necessari tenir certa experiència en via llarga, i si no som capaços d'escalar setè grau en lliure, tenir els recursos suficients com per a poder fer A0.

L'Alt Urgell és una comarca ideal per a practicar l'escalada, tant en vies esportives com en escalada clàssica. Hi ha vies per a tot arreu, i en totes les orientacions, per tant, excepte els mesos de més calor, hi podem escalar tot l'any.
La via 7 d'Amor és una bona maner d'aprofitar un matí d'estiu, ja que es troba a la paret Oest de la Roca Narieda. Una aproximació ben curta i un descens en ràpel ens permetrà poder escalar-la sense haver de matinar gaire, i esquivant el sol del migdia.

Tarifes
  • 200€
  • Inclou tot el material tècnic individual i col·lectiu, i també l'assegurança d'accidents i de rescat pel temps que duri l'activitat.
Mètodes de pagament
  • Transferència Bancària.
  • Bizum

Propostes relacionades