Arestes a la regió d'Agulles

Aquesta és la regió on hi ha més agulles de tota la muntanya, la majoria de les quals només es poden pujar escalant. T'hi acompanyem!

En aquesta zona de Montserrat, sempre s'hi troba alguna cosa inesperada i sorprenent. Aquesta regió està plena d’agulles de roca amb forma de dit, el cim de la majoria de les quals només és possible arribar mitjançant tècniques d’escalada en roca.

Aquí, les vies d’escalada en roca tenen entre 1 i 4 llargs, i les més clàssiques i fàcils segueixen els arestes orientades al sud. L'escalada en general és difícil, però no vertical, i és imprescindible una correcta tècnica d'escalada en placa i un bon equilibri.

Aquí no hi ha gaires vies que poguem considerar d’escalada esportiva equipades i segures, millor pensar en una activitat completa amb una agradable excursió amb camins estrets i ombrejats, escalades agradables i assolellades, en un dels entorns més bonics que us pugueu imaginar.

T'agrada aquesta proposta?
Contactar ara
Fitxa tècnica

La majoria de les vies d'escalada proposades estan entre el IV i el V+, gairebé sempre sobre una roca d'una qualitat excel·lent.

Normalment una activitat d'un dia permet escalar dues o tres vies, tenint en compte que a la majoria d'aquestes agulles cal un ràpel per poder baixar.

Requisits

Des de l’aparcament, arribar a l’inici de les vies comporta uns 45 minuts de senderisme, i una escalada típica necessita més o menys dues hores + 30 minuts per baixar.

Així doncs, els requeriments físics que necessiteu és estar prou entrenats com per passar un llarg matí a la muntanya.

També cal una motxilla petita amb una mica de menjar, aigua i normalment també és molt recomanable un paravent i protecció solar (segons la temporada).

Pel que fa al calçat, eviteu les bambes si és possible, el calçat de mitja muntanya amb soles de goma són molt més útils.

Tarifes
  • 1 persona --> 180€
  • 2 persones --> 200€

Inclou tot el material tècnic individual i col·lectiu i també l'assegurança d'accidents i de rescat pel temps que duri l'activitat.

Mètodes de pagament
  • Transferència bancària per a locals i visitants de la UE
  • Bizum

Propostes relacionades