Via Easy Rider a la Paret de l'Aeri

La paret més llarga i llisa de Montserrat, al teu abast!

L'escut central d'aquesta paret, vertical i sense interrupcions, només es pot escalar en lliure amb un grau elevadíssim, o bé en escalada artificial. Tanmateix, pels seus extrems, especialment cap a l'esquerra, la paret perd verticalitat i forma diedres i fisures que fan que l'escalada pugui una mica més accessible al gran públic. En qualsevol cas, però, l'escalada no deixa de ser llarga i exigent.

La Easy Rider, quan es va obrir als anys 80, va ser considerada una via de caràcter esportiu. Avui en dia els estàndards han canviat, i us podem ben assegurar que representa un repte molt seriós si anem amb el grau justet i no estem acostumats a escalar vies amb llargues excursions entre parabolts.

La bona notícia és que la roca és d'una qualitat exce·lent, i que l'ambient és fantàstic. 

És de les més senzilles de la Paret de l'Aeri i nosaltres estarem encantats de poder acompanyar-vos en aquesta aventura!.

T'agrada aquesta proposta?
Contactar ara

We are somewhat experienced climbers who needed a guide for a day of multi-pitch climbing. Francesc was exceptionally helpful and accommodating from planning our trip to climbing. I cannot emphasize enough how easy he made correspondence and planning. He understood our goals for the day and provided us with a wonderful and safe day of climbing. Despite the fact that we speak only English, Francesc made communication easy. I strongly recommend Guies de Muntanya without hesitation. Thank you for a fantastic trip. We can't wait to go back!

Laura W, via TripAdvisor

Fitxa tècnica
  • V+ Obligat, fins a 6b al segon llarg.
  • 275 mts.
Requisits
  • Motxilla petita amb aigua i ganyips per a l'escalada.
  • Calçat esportiu o de mitja muntanya.
Tarifes
  • 1 pax --> 240€
  • 2 pax --> 280€

Inclou tot el material tècnic individual i col·lectiu, i també l'assegurança d'accidents i de rescat pel temps que duri l'activitat.

Mètodes de pagament
  • Transferència bancària per a locals i visitants de països de la UE.
  • Bizum

Propostes relacionades