Descens de barrancs sec - El Joc de l'Oca

Barranquisme al cor de Montserrat

La Canal del Joc de l’Oca és l’últim tram del Torrent del Mitgdia, que talla aproximadament per la meitat i de nord a sud la muntanya de Montserrat.

L’any 1966 va baixar per primera vegada.
L’activitat completa ens durà fins al Camí dels Francesos, partint de la Masia de Can Jorba o bé des de la Vinya Nova fins al coll de l’Ajuda. Des d'allà baixem cap al Torrent fins a la petita agulla de la Cajoleta.
El nom de Joc de l’Oca ve donat perquè, igual que el famós joc de taula on anem de casella a casella, aquí al torrent saltarem de repisa en repisa.
Tal com en el joc, segur que gaudirem d’una baixada divertida i de passada aprendrem, o consolidarem, la tècnica del ràpel.

T'agrada aquesta proposta?
Contactar ara

Not only great climbing but the guide was also able to tell a lot about the nature and history of the place. The whole day was a complete experience, not just wonderfull climbing and instruction but a great hike and rappels too! Highly recommend it.

Elin S. from TripAdvisor

Fitxa tècnica

El desnivell total de l'activitat és de gairebé 400 mts, per tant, per arribar a l'inici del primer ràpel caldrà caminar més d'una hora.

Llargada --> 180 mts. (uns 13 rapels).

Temps total de l'activitat --> 5 hores.

Temps dins del barranc --> 2,5 hores.

 

 

Requisits
  • Sport or mid-mountain shoes
  • Small backpack with water and some snacks for the time of the activity.
Tarifes
  • 1 - 2 pax --> 180€
  • 3 - 4 pax --> 220€
Mètodes de pagament
  • Transferència bancària per a locals o visitatns de la UE
  • Paypal (afegim el 5% per compartir la comissió).

Propostes relacionades