Montserrat. Ferrada de les Dames

Ferrata i barranc sec

Posa a prova les teves condicions físiques i psicològiques

L’origen de les vies Ferrades el trobem a les Dolomites, on es van fer aquestes construccions per ajudar les activitats de guerra durant la Primera Guerra Mundial i, per descomptat, poc tenien a veure amb gaudir de la muntanya.

Afortunadament, avui la via ferrata té altres finalitats i, en els darrers anys, s’ha convertit en un dels més populars de tots els anomenats esports extrems.

Montserrat hi ha un itinerari que podríem considerar via ferrata (Ferrata de les Dames). Tot i així, a Catalunya hi ha moltes opcions per triar, des de senzills itineraris d'iniciació fins a les més difícils que posen a prova la nostra condició física i psicológica.

A Guies de Muntanya de Montserrat us acompanyaran al llarg d’aquests itineraris que, gràcies a la seva impressionant bellesa i característiques, us permetran gaudir de les moltes sensacions emocionants generades per aquest terreny vertical, fins fa poc només reservat a escaladors.

D’altra banda, a Montserrat trobem un dels més famosos i llargs itineraris de barranc sec de Catalunya, anomenat el Joc de l’Oca. No us el perdeu!!

T'agrada aquesta proposta?
Contactar ara