Destacat

Localització

Calendari

Llengües

Assegurança

Material

Ràtio

Informació clau

Durada

4 dies

Requisits mínims

Predisposició a caminar

Preu

Consulteu-nos.

Descripció

Proposta d'estada que combina excursions, on la majoria d'activitats són de mig dia, cosa que deixa temps al visitant per gaudir de tots els serveis que s'ofereixen al recinte del Monestir (restauració, museus, botigues, etc, ...) o fins i tot una ràpida visita al poble de Monistrol de Montserrat.

Aquest és un exemple d'una proposta d'estada de 4 dies. El nostre catàleg d'activitats és modular i ens podem adaptar als interessos del visitant. Hi ha propostes de senderisme, escalada i rapel i també vies ferrades.

 

Dia 1

Pujada al cim de Sant Jeroni, visitant una sèrie d'ermites per explicar-ne l'origen, la història i les característiques, així com la flora i els noms de les agulles més característiques que ens trobarem durant el recorregut.

 

Dia 2

Ascensió al cim de l'Elefant. Sense necessitat de coneixements d'escalada, el visitant podrà gaudir d'unes vistes espectaculars, tant del Monestir i de la resta de la muntanya així com de la comarca del Baix Llobregat, Anoia i el Penedès. En trobar-se al centre de la regió de Tebaida, també s'aprofitarà l'excursió per visitar les ermites i si hi ha temps, fer una ullada a l'aula de natura situada a l'estació superior del Funicular de Sant Joan.

 

Dia 3

Excursió que recorrerà les regions de les Agulles de Montserrat i Frares Encantats, les més salvatges i allunyades del Monestir i que, a causa de la poca concurrència de caminants, donarà l'oportunitat al visitant de poder veure alguna silueta d'alguna cabra retallada al perfil d'una agulla. L'objectiu d'aquest itinerari és que el visitant pugui fer-se una idea de les dimensions i del particular relleu laberíntic tan característic de la muntanya.

 

Dia 4

Visita guiada per un geòleg especialista que donarà a conèixer la particular flora i fauna del massís a través d'un recorregut especialment dissenyat amb aquest objectiu.

Related experiences

Curs d'escalada

Tècniques d’escalada per a Raids d’Aventura

Els raids d'aventura són curses que es desenvolupen en el medi natural i que engloben més d'una disciplina. Ser eficient en cada una d'elles pot ajudar a...
50 €
Seguir llegint
Afiliat Agència Catalana de Turisme
Any del Turisme Cultural 2019
Touristlink Certification Badge