Al medi natural hi ha moltíssimes possibilitats de fer activitats. De fet, el medi natural és el nostre medi com a éssers humans que som. Els humans som part d'aquest medi, vivim en grans ciutats des de fa no més de 200 o 300 anys....potser és per això que quan volem fer un "reset" de la nostra vida quotidiana a les grans ciutats, sortir a la natura (mar, muntanya, tant és) és gairebé sempre la primera opció.

A GdM som molt consecients de la gran varietat de motivacions que la gent pot tenir alhora d'anar a la muntanya: senderisme sense sobresalts per una sèquia o una passejada per un bosc pot ser tant gratificant com assolir un cim per la via d'escalada més difícil i compromesa.
Les possibilitats són infinites: en solitari, amb amics, per la família, sortida d'empresa, etc.

A qualsevol lloc web l'espai és limitat, i per tant, les propostes que hi trobareu són només això, propostes, que poden o no ajustar-se als vostres desitjos o necessitats. És per aquest motiu que us animem a que ens escriviu i ens comenteu què us agradaria fer durant una sortida guiada i intentarem organitzar-ho per tal de facilitar-vos aquesta experiència que de ben segur no us deixarà indiferents.

Moltes gràcies!

Montserrat Tranqui