A les persones que formem la companyia Guies de Muntanya de Montserrat ens uneix l'amor per les muntanyes, però especialment per la muntanya de Montserrat. La seva fisonomia fantàstica d'aparença erma i rocallosa ens va atrapar ja fa molt anys, quan començàvem a fer excursionisme o escalada. De fet Montserrat és una de les muntanyes més singulars i emblemàtiques de Catalunya i ha tingut sempre una importància cabdal en la història d'aquestes activitats.

Avui en dia la muntanya de Montserrat és un Parc Natural d'altíssim valor, no només natural, sinó també històric i cultural. Tot i que és molt visitat per turistes i amants de la muntanya, amaga molts racons que només es poden descobrir si un està disposat a endinsar-se pels seus camins. A Guies de Muntanya de Montserrat estarem encantats de guiar-vos en la vostra descoberta d'aquesta muntanya tan sorprenent, ja sigui caminant o escalant. I ho farem amb el desig de compartir amb vosaltres el coneixement i el respecte envers un entorn únic i preciós.

Actualment la professió de guia de muntanya està regulada a tot el món, a Catalunya pel Decret 56/2003. Guies de Muntanya de Montserrat és una empresa molt rigorosa en aquest sentit, però també en els valors de convivència i respecte al medi natural. La nostra formació professional ens permet, sens dubte, transmetre coneixements tècnics, però el nostre anhel és aconseguir també fer pedagogia per a conscienciar als visitants que cal protegir Montserrat per a poder seguir gaudint-ne.

Guies de Muntanya de Montserrat organitza propostes per a tothom i per a tots els nivells. Guiatges i cursos d'Escalada, Ferrades i Canals Equipades, Excursionisme i Orientació o també qualsevol activitat relacionada amb el medi natural. No deixis de consultar les nostres Activitats Guiades i els nostres Cursos, o de contactar amb nosaltres per a sol·licitar qualsevol informació sobre la muntanya de Montserrat.

Totes les propostes, ja siguin activitats guiades o cursos, les oferim en català, castellà, anlgès, francès o alemany.

Cesc Claramunt

Responsable de la secció d'escalada.

Més informació
Ricard Fernández

Responsable de la secció d'excursionisme

Més informació
Roger Cararach

Responsable d'alta muntanya i alpinisme

Més informació
Gerard Escriu

Responsable de la secció de Trail Running.

Més informació