Ricard Fernández

Llicenciat en Ciències Geològiques per la Universitat de Barcelona.

Amb més de vint-i-cinc anys d'experiència en conducció de grups, en fa trenta-sis que s'enfila per les muntanyes. L'any 1981 va començar a escalar a la muntanya de Montserrat, activitat que l'ha dut a parets dels Pirineus, Alps o Dolomites. Ha pujat muntanyes de renom a l'Àfrica, Bolívia, Argentina o Patagònia. Membre d'una expedició al Chulu W, al massís dels Annapurna, ha realitzat trekkings per Sud-Amèrica, Patagònia, Himàlaia, Kenya o Nova Zelanda. AL 2014 va ser membre d'una expedició al Broad Peak

En Ricard Fernández és Tècnic Esportiu de Mitja Muntanya, membre nº 893 de l'AEGM, membre de l'ECAM, i número 16400 del Registre de Professionals de l'Esport. Té també l'acreditació UIMLA, la única que reconeix als tècnics de Mitja Muntanya per a treballar fora de l'estat espanyol.

Autor del llibre "Que bonica és la Muntanya" (amb dibuixos de Xavier Lamas) i col·laborador amb relats de ficció i humor a la revista "Extrem" entre d'altres, Montserrat representa per a ell un paradigma de tot allò que es troba a la muntanya.

Fotografia: Beata Goralska-Hycza

Afiliat Agència Catalana de Turisme
Any del Turisme Cultural 2019
Touristlink Certification Badge